blank

Predstavljena monografija „Update on Hepatitis C“

Održano predstavljanje monografije „Update on Hepatitis C“ urednika doc. dr. sc. Martine Smolić, prof.dr.sc. Aleksandra Včeva i prof.dr.sc. George Y. Wua
https://www.intechopen.com/books/update-on-hepatitis-c

 


U sklopu svečanosti otvorenja kongresa 4th International Monothematic Conference on Viral Hepatitis C (4. međunarodni monotematski kongres o virusnom hepatitisu C), koji  je nedavno održan u Hotelu Kurija Janković u Kapela Dvoru kraj Virovitice, održano je predstavljanje monografije „Update on Hepatitis C“ urednika doc. dr. sc. Martine Smolić, prof.dr.sc. Aleksandra Včeva i prof.dr.sc. George Y. Wua.
Monografija na 263 stranice u 18 poglavlja donosi najnovije spoznaje o svim aspektima HCV infekcije kao i trenutnim mogućnostima i ograničenjima u liječenju hepatitisa C. Objavljena kao “open access” te je u potpunosti  besplatno dostupna zainteresiranom čitateljstvu za preuzimanje putem poveznice:
https://www.intechopen.com/books/update-on-hepatitis-c
 Monografija „Update on Hepatitis C“ je nastala zajedničkim angažmanom  znanstvenika koji se već tradicionalno okupljaju na Međunarodnim monotematskim konferencijama o virsunom hepatitisu C koje organizira Medicinski fakultet Osijek u suradnji sa svojim gostujućim profesorima  iz Sjedinjenih Američkih Država, Japana i Egipta. Cilj ove monografije je bio  izložiti nove spoznaje u razumijevanju infekcije HCV-om, pregled novih mogućnosti liječenja, ograničenja i dostupnosti novih terapijskih opcija u različitim dijelovima svijeta i Hrvatskoj te su urednici i autori istaknuli veliko zadovoljstvo uspješno ostvarenom suradnjom i realizacijom zajedničkog projekta koji je rezultirao objavom “Update on Hepatitis C” u izdanju Intech d.o.o.

 

webmail studomat  knjiznica alumni