blank

Objava Rang-lista STEM stipendija

Rang-liste će biti objavljene na poveznici: https://stemstipendije.mzo.hr. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.  

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (do 5. prosinca 2017.g. do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga do ispunjenja kvote (3400 stipendija).

Molimo Vas da dodatno vlastitim komunikacijskim kanalima obavijestite studente o objavljenim rang-listama kako bi na vrijeme sa svojim AAI korisničkim identitetom pristupili aplikaciji na internetskoj stranici https://stemstipendije.mzo.hr/ te prihvatili uvjete stipendiranja. Predlažemo da se vijest o objavi rang-liste objavi i na internetskim stranicama Vašeg visokog učilišta te da dodatno kontaktirate studente koji su ostvarili pravo na stipendiju.


S poštovanjem,

Uprava za visoko obrazovanje
Ministarstvo znanosti i obrazovanja

webmail studomat  knjiznica alumni