blank

DAMEO 2018 - Dani studenata Medicinskog fakulteta Osijek

Poštovane kolegice i kolege studenti Medicinskog fakulteta u Osijeku,

Vaš fakultet - Medicinski fakultet Osijek organizira skup DAMEO 2018 - Dani studenata Medicinskog fakulteta Osijek u prostorima Medicinskoga fakulteta u Osijeku 24. travnja 2018. godine. Cilj skupa je promovirati znanstveni i stručni rad te aktivnosti u zajednici studenata Medicinskog fakulteta Osijek. U radu skupa sudjelovat će studenti medicine, medicinsko-laboratorijske dijagnostike te njihovi gosti, prezentacijom radova u vidu usmenih priopćenja i postera. DAMEO se organizira po drugi put, s nadom da će prerasti u tradicionalno, godišnje okupljanje studenata MEFOS-a i njihovih gostiju.
Sudjelovanje za aktivne i pasivne sudionike skupa je besplatno.

Slanje sažetaka:
Pozivamo sve studente koji žele sudjelovati na ovom skupu da sažetak svog rada pošalju preko linka na kojem se nalaze i upute za pisanje sazetka:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-vhKsKoZJ_V8rfcLcjkUBMEJjQmiZKtQgr56FPjTNT35knQ/viewform?c=0&w=1

Rok za sažetke je 12. 4. 2018, a sažeci mogu biti strukturirani (u slučaju originalnog istraživanja) ili nestrukturirani (u slučaju preglednog rada ili prikaza slučaja).
Prema preporuci znanstvenog odbora, vrlo kvalitetni radovi bit će objavljeni u SEEMEDJ

http://seemedj.mefos.unios.hr

Za sve dodatne upite kontaktirati organizaciju telefonskim putem ili mailom:
Matija Ivančić  0997893713     Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Maja Kožul      0912305994     Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Anja Tomić    0989928062      Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radujemo se zajednickom druzenju,

U ime organizacijskog i znanstvenog odbora:
Prof.dr.sc. Ines Drenjančević, dr. med.
Prodekanica za nastavu, v.r.

webmail studomat  knjiznica alumni