blank

Povjerljiva komunikacija

Poštovani studenti,

Medicinski fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku  prolazi postupak izvanredne reakreditacije koji se odnosi na diplomski sveučilišni studij Medicinsko-laboratorijske dijagnostike, a koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetit će Stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog osoblja i studentima.
Ljubazno molimo studente navedenog diplomskog studija da se u petak, 22. veljače 2019. g. s početkom u 12:30 sati ( Videokonferencijska dvorana) u što većem broju odazovu na sastanak sa Stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.

Dekan
prof.dr.sc. Jure Mirat,dr.med.

Povjerljiva komunikacija

Sukladno s Postupkom reakreditacije visokih učilišta, molimo Vas da na oglasnoj ploči i mrežnim stranicama visokog učilišta objavite informaciju sljedećeg sadržaja:

Medicinski fakultet Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku  prolazi postupak izvanredne reakreditacije koji se odnosi na diplomski sveučilišni studij Medicinsko-laboratorijske dijagnostike, a koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu Fakultet će posjetiti Stručno povjerenstvo. Želite li dostaviti svoj komentar članovima Stručnog povjerenstva, primjedbe i prijedloge ili želite li pohvaliti rad Vašega visokog učilišta ili nekih pojedinaca, slobodno iznesite svoje mišljenje putem povjerljive komunikacije https://www.azvo.hr/hr/komentari-institucija do 20. veljače 2019. g.
Agencija za znanost i visoko obrazovanje jamči anonimnost svim osobama koje napišu komentare. Dobivene će se informacije koristiti isključivo u postupku reakreditacije.

webmail studomat  knjiznica alumni