blank

Osječki studentski kongres - OSCON 2020

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha, kada se u našem gradu okupilo 170 studenata i mladih liječnika iz raznih europskih zemalja, želimo najaviti kako će se i u 2020. godini održati internacionalni kongres translacijske medicine na Medicinskom fakultetu Osijek – OSCON. Kongres organiziraju studenti, za studente, jer i sami znaju što im je potrebno za uspješan nastavak profesionalnog života i širenje vidika.
OSCON 2020 će se održati 13. i 14. veljače 2020. godine pod temom „Suvremena genetika i njezina budućnost u personaliziranoj medicini“.
Medicinski fakultet Osijek i ove će godine otvoriti vrata studentima i mladim liječnicima kako bi prezentirali svoje znanstveno – istraživačke radove. Također i ove godine se sudionicima pruža prilika za sudjelovanje u brojnim radionicama kao i prisustvovanje predavanjima poznatih stručnjaka iz Hrvatske. Potaknuti prošlogodišnjim odazivom te ispunjenim ciljevima, nadamo se da će ovogodišnji OSCON stvoriti još bolja poznanstva, utvrditi temelje za buduće suradnje, a studentima, budućim mladim liječnicima, proširiti znanja iz područja genetike, predvodnice budućnosti moderne medicine.
Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici kongresa: www.oscon-mefos.com

webmail studomat  knjiznica alumni