blank

Primjena rekombinantne DNA tehnologije u biotehnologiji

Primjena rekombinantne DNA tehnologije u biotehnologiji

Poštovani studenti preddiplomskih studija iz područja biomedicine i zdravstva, biotehničkih i prirodnih znanosti, zadovoljstvo nam je pozvati vas da sudjelujete na seminaru „Primjena rekombinantne DNA tehnologije u biotehnologiji“, koji se organizira u okviru projekta Razvoj i uspostava interdisciplinarnog diplomskog studija Biotehnologija na engleskom jeziku UP.03.1.1.02.0004 financiranog iz Europskoga socijalnog fonda (ESF), Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“
Cilj nam je kroz predavanja i radionice upoznati vas s molekularno-genetičkim pristupima i metodama pomoću kojih je moguće dobiti rekombinantnu DNA u svrhu razvoja i proizvodnje novih proizvoda s primjenom u medicini, industriji i poljoprivredi.
Predavanja će biti održana na daljinu putem MS Teamsa, a radionice u zgradi Medicinskog fakulteta Osijek, u Praktikumu za kemiju i biokemiju i DNA laboratoriju. Za sve sudionike bit će organiziran ručak i osvježenje tijekom održavanja radionica.
Zbog ograničenog broja mjesta za radionice može se prijaviti 40 sudionika.
Prijave se primaju na e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Pozivamo vas da se što prije prijavite i obogatite vaše znanje.
Prof.dr.sc. Ljubica Glavaš-Obrovac i Prof.dr.sc. Stela Jokić

letak (.pdf)

webmail studomat  knjiznica alumni