blank

ODGODA 7. HRVATSKOG KONGRESA IZ NEUROREHABILITACIJE I RESTAURACIJSKE NEUROLOGIJE

Poštovani sudionici  7. hrvatskog kongresa iz neurorehabilitacije i restauracijske neurologije s međunarodnim sudjelovanjem i 7. domaćeg simpozija medicinskih sestara i fizioterapeuta neurološke rehabilitacije s međunarodnim sudjelovanjem,
Uzimajući u obzir trenutnu epidemiološku situaciju i poduzimanje novih mjera zaštite od epidemije, Organizacijski odbor Kongresa je  nakon konferencije za medije Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, donio  odluku o odgodi navedenog kongresa koji se trebao održati u Osijeku od 18. do 21. ožujka 2020.  
U ovoj situaciji izuzetno je velika odgovornost ne samo liječnika, medicinskih sestara i fizioterapeuta kao glavnih sudionika ovog Kongresa, nego i svih drugih zdravstvenih djelatnika , kako bi što manjem izlaganju riziku smanjili mogućnost širenja epidemije i dodatni rizik za naše pacijente.
Sukladno situaciji i danim uputama nadležnih institucija, odlučili smo Kongres odgoditi za termin od 21. do 24. listopada 2020.
Svi sudionici koji su uplatili sredstva za sudjelovanje na Kongresu ista mogu smatrati predujmom za novi termin Kongresa ili mogu tražiti povrat uplaćenih sredstava ukoliko u novom terminu nisu u mogućnosti sudjelovati u radu Kongresa.

S poštovanjem,
Predsjednica Organizacijskog odbora
prof.dr.sc. Silva Butković Soldo, prim.dr.med.

webmail studomat  knjiznica alumni