Poziv studentima MEFOS-a na prijavu sažetaka i sudjelovanje na 2. međunarodne studentske GREEN konferencije – ISC GREEN 2022

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u suradnji s Međunarodnom federacijom za zdravstvenu ekologiju (IFEH) i mrežom institucija organizira 2. međunarodnu studentsku GREEN konferenciju koja će se povodom 22. svibnja Međunarodnog dana bioraznolikosti održati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku, 2. i 3.6.2022.


Ciljevi 2. međunarodne studentske GREEN konferencije su okupljanje studenata prirodnih, biomedicinskih, tehničkih, biotehničkih, društvenih i humanističkih znanosti, popularizacija znanosti, razmjena i nadogradnja znanja, promicanje višedisciplinarnog pristupa području zaštite okoliša, primjena smjernica održivog razvoja te ostvarivanje zdravijeg načina života.


Organizacijski odbor 2. međunarodne studentske GREEN konferencije Vas poziva na sudjelovanje u radu 2. međunarodne studentske GREEN konferencije putem usmenih ili posterskih priopćenja.

U želji da vaši radovi, nove spoznaje i vaša znanja iz područja zaštite okoliša budu što šire dostupna, za sudjelovanje u radu konferencije nije potrebna uplata kotizacije.


Više informacija dostupno je na poveznici: http://www.ptfos.unios.hr/isc_green/