Ministrica Nataša Tramišak posjetila Medicinski fakultet Osijek

Radove na gradilištu nove zgrade Objedinjenog hitnog bolničkog prijema, dnevnih bolnica i dnevnih kirurgija Kliničkog bolničkog centra Osijek obišli su ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak, ravnatelj KBC-a Osijek doc.dr.sc. Željko Zubčić, dekan Medicinskog fakulteta Osijek prof.dr.sc. Ivica Mihaljević sa suradnicima, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Mato Lukić i gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Radić.


Ministrica i ostali sudionici današnjeg sastanka obišli su zgradu Medicinskog fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, gdje se obavljaju značajne rekonstrukcije prostorija radi poboljšanja nastavno znanstvenih kapaciteta. Pri tomu su posjetili i studente prve godine Integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija Medicina na njemačkom jeziku koji se obrazuju u Osijeku, jednom od tri takva fakulteta u Europi. 


Na kraju je održan radni sastanak s dekanom prof.dr.sc. Ivicom Mihaljevićem o najaktualnijim pitanjima u vezi rada i budućnosti Medicinskog fakulteta Osijek.