Nastupno predavanje


Na temelju članka 119. stavak 6. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (“Narodne novine” br. 119/22.), a u skladu s člankom 2. Odluke Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i znanstveno-stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (“Narodne novine“ br. 122/17.) i u skladu s člankom 2. stavkom 3. i člankom 3. Odluke Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (“Narodne novine” br. 129/05.), na prijedlog Stručnog povjerenstva za ocjenu nastupnog predavanja, dekan Medicinskog fakulteta Osijek objavljuje termin


NASTUPNOG PREDAVANJA


dr. sc. biomed. Tomislava Sajka, naslovnog višeg asistenta za izbor za naslovnog docenta iz znanstvenog područja Biomedicina i zdravstvo, znanstvenog polja kliničke medicinske znanosti u Katedri za neurologiju i neurokirurgiju Medicinskog fakulteta Osijek, s temom pod nazivom:


“Neurokirurško liječenje tumora u elokventnim regijama mozga”


Nastupno predavanje održat će se 7. ožujka 2024. godine s početkom u 10,00 sati  u  Vježbaonici za mikrobiologiju i biologiju Medicinskog fakulteta Osijek (II. kat), Josipa Huttlera 4, na kolegiju “Klinička onkologija”, studentima IV. godine Sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina.


Nastupno predavanje održava se pred najmanje pet nastavnika članova Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta Osijek, nastavnicima, studentima i Stručnim povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja u sastavu:


  1. doc. dr. sc. Stjepan Jurić, docent Medicinskog fakulteta Osijek, predsjednik
  2. izv. prof. dr. sc. Ivan Hećimović, izvanredni profesor Medicinskog fakulteta Osijek
  3. prof. dr. sc. Goran Mrak, redoviti profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, član