Nastupno predavanje

Na temelju članka 119. stavak 6. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (“Narodne novine” br. 119/22.), a u skladu s člankom 2. Odluke Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i znanstveno-stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (“Narodne novine“ br. 122/17.) i u skladu s člankom 2. stavkom 3. i člankom 3. Odluke Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (“Narodne novine” br. 129/05.), na prijedlog Stručnog povjerenstva za ocjenu nastupnog predavanja, dekan Medicinskog fakulteta Osijek objavljuje termin


NASTUPNOG PREDAVANJA


dr. sc. biomed. Domagoja Kretića, višeg asistenta za izbor na znanstveno-nastavno radno mjesto docenta iz znanstvenog područja Biomedicina i zdravstvo, znanstvenog polja kliničke medicinske znanosti u Katedri za radiologiju Medicinskog fakulteta Osijek, s temom pod nazivom:


“Ultrazvučna dijagnostika hitnih stanja u pedijatriji”


Nastupno predavanje održat će se 27. veljače 2024. godine s početkom u 13,00 sati  u  zgradi Klinike za kirurgiju (2. kat), Josipa Huttlera 4, na kolegiju “Pedijatrija”, studentima V. godine Sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina.


Nastupno predavanje održava se pred najmanje pet nastavnika članova Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta Osijek, nastavnicima, studentima i Stručnim povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja u sastavu:

  1. doc. dr. sc. Tajana Turk, docentica Medicinskog fakulteta Osijek, predsjednica
  2. doc. dr. sc. Damir Štimac, docent Medicinskog fakulteta Osijek, član
  3. doc. dr. sc. Slavica Kovačić, docentica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, član