Nastupno predavanje

Na temelju članka 119. stavak 6. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (“Narodne novine” br. 119/22.), članka 30. Pravilnika o provedbi postupka izbora / reizbora u zvanja i na odgovarajuća radna mjesta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, te u skladu s člankom 2. Odluke Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i znanstveno-stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (“Narodne novine“ br. 122/17.) u skladu s člankom 2. stavkom 3. i člankom 3. Odluke Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (“Narodne novine” br. 129/05.), na prijedlog Stručnog povjerenstva za ocjenu nastupnog predavanja, dekan Medicinskog fakulteta Osijek objavljuje termin

 

NASTUPNOG PREDAVANJA

 

DR. SC. KATARINE  FEHIR  ŠOLA, kandidatkinje  za izbor za naslovnog docenta iz znanstvenog područja Biomedicina i zdravstvo, znanstvenog polja farmacija u Katedri za laboratorijsku  medicinu i farmaciju Medicinskog fakulteta Osijek s temom pod nazivom:

 

“LIJEKOVI  U  OFTALMOLOGIJI”

 

Nastupno predavanje održat će se 6. lipnja 2023. godine s početkom u 10.15 sati u predavaonici Klinike za kirurgiju Kliničkog bolničkog centra  Osijek, J. Huttlera 4 (III. kat) na kolegiju Oftalmologija, studentima V. godine Sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina.

Nastupno predavanje održava se pred najmanje pet nastavnika članova Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta Osijek, nastavnicima, studentima i Stručnim povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja u sastavu:

  1. doc. dr. sc. Dario Mandić, docent Medicinskog fakulteta Osijek, predsjednik
  2. doc. dr. sc. Iva Klarica Domjanović, naslovna docentica Medicinskog fakultetaOsijek, članica
  3. prof. dr. sc. Davorka Sutlović, redovita profesorica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu i Odjela za zdravstvene studije Sveučilišta u Splitu, članica

 

 

OBAVIJEST

 

 

Zbog tehničkih razloga nastupno predavanje dr. sc. Katarine Fehir Šola održat će se u predavaonici P-3 Medicinskog fakulteta Osijek, Josipa Huttlera 4  (III. kat).

 

 

Predsjednik Stručnog povjerenstva za ocjenu nastupnog predavanja

Doc. dr. sc. Dario Mandić