Nastupno predavanje

Na temelju članka 119. stavak 6. Zakona o visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti (“Narodne novine” br. 119/22.), članka 30. Pravilnika o provedbi postupka izbora / reizbora u zvanja i na odgovarajuća radna mjesta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, te u skladu s člankom 2. Odluke Rektorskog zbora o nužnim uvjetima za ocjenu nastavne i znanstveno-stručne djelatnosti u postupku izbora u znanstveno-nastavna zvanja (“Narodne novine“ br. 122/17.) u skladu s člankom 2. stavkom 3. i člankom 3. Odluke Rektorskog zbora o obliku i načinu provedbe nastupnog predavanja za izbor u znanstveno-nastavna, umjetničko-nastavna i nastavna zvanja (“Narodne novine” br. 129/05.), na prijedlog Stručnog povjerenstva za ocjenu nastupnog predavanja, dekan Medicinskog fakulteta Osijek objavljuje termin


NASTUPNOG PREDAVANJA


Naslovne doc. dr. sc. Josipe Flam, kandidatkinje za izbor na znanstveno-nastavno radno mjesto docenta iz znanstvenog područja Biomedicina i zdravstvo, znanstvenog polja kliničke  medicinske znanosti u Katedri za nuklearnu medicine i onkologiju Medicinskog fakulteta Osijek s temom pod nazivom:


“Uloga patologa u onkološkom liječenju”


Nastupno predavanje održat će se 6. studenoga 2023. godine s početkom u 8,30 sati u predavaonici Klinike za kirurgiju u KBC Osijek, Josipa Huttlera 4 (2. kat) na kolegiju Patologije, studentima III. godine Sveučilišnog integriranog prijediplomskog i diplomskog studija Medicina.


Nastupno predavanje održava se pred najmanje pet nastavnika članova Fakultetskog vijeća Medicinskog fakulteta Osijek, nastavnicima, studentima i Stručnim povjerenstvom za ocjenu nastupnog predavanja u sastavu:


  1. Doc. dr. sc. Ilijan Tomaš, docent Medicinskog fakulteta Osijek, predsjednik
  2. Izv. prof. dr. sc. Ksenija Marjanović, izvanredna profesorica Medicinskog fakukteta Osijek, članica
  3. Izv. prof. dr. sc. Tomislav Jukić, izvanredni profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, član