ODLUKA o raspisivanju natječaja za Dekanovu nagradu studentima za uspjeh u studiranju i za posebna postignuća u izvannastavnim aktivnostima

Raspisuje se interni natječaj za Dekanovu nagradu studentima za uspjeh u studiranju i za posebna postignuća u izvannastavnim aktivnostima za akademsku 2022./2023. godinu.


Prijava na interni natječaj podnosi se Povjerenstvu za nagrade i priznanja u elektroničnom obliku na e-mail medicina@mefos.hr najkasnije do 7. prosinca 2023. godine.


Pravo na podnošenje prijave kandidata na interni natječaj za dodjelu nagrade studentima imaju Uprava Fakulteta, mentori – voditelji kroz studij, Studentski zbor i predloženici osobno.



Povjerenstvo za nagrade i priznanja Medicinskog fakulteta Osijek (u daljnjem tekstu: Povjerenstvo) dana 21. studenoga 2023. godine održalo je 1. sjednicu Povjerenstva u akademskoj 2023./2024. godini te je uputilo prijedlog Fakultetskom vijeću za raspisivanje internog natječaja za Dekanovu nagradu studentima za uspjeh u studiranju i za posebna postignuća u izvannastavnim aktivnostima za akademsku 2022./2023. godinu. Dekanova nagrada studentima za uspjeh u studiranju i za posebna postignuća u izvannastavnim aktivnostima dodjeljuje se u skladu s člancima 23. – 26. Pravilnika o priznanjima i nagradama.