Održana radionica ALUMNI kluba MEFOS

U utorak 19. srpnja 2022. godine u organizaciji Udruge bivših studenata Medicinskog fakulteta Osijek (ALUMNI klub MEFOS) održana je radionica na temu „Diploma je u ruci, a što dalje?“, kojoj je cilj bio pomoći studentima završnih godina naših studijskih programa u planiranju njihove buduće karijere. Mlađi kolege su s velikim interesom slušali o iskustvima starijih, o mogućnostima daljnjeg obrazovanja na poslijediplomskim studijima te o zapošljavanju.


Govorilo se o poteškoćama s kojima se stariji kolege susreću u stručnom radu ili nastavku školovanja, te zajednički raspravljalo o mogućnostima lakšeg svladavanja istih.


Također, svi su bili pozvani da se pridruže zajednici naših alumnija, kojoj je jedan od najvažnijih ciljeva uspostavljanje uspješne suradnje između sadašnjih i bivših studenata Medicinskog fakulteta Osijek te poticanje i unaprjeđivanje njihovih znanstvenih i stručnih aktivnosti. Savjeti i iskustva članova ALUMNI kluba MEFOS uvelike pomažu u pretvaranju ambicija u uspješne karijere.