BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja


11. po redu SUPEUS-ova cjelodnevna stručna konferencija za studente „BUS 2022 – Budućnost ugodnog stanovanja“ održava se u subotu, 12.3.2022. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani D1 s početkom u 09:00 sati.

Svake godine predavanja su povezana s aktualnostima u području energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje. Na ovogodišnjoj konferenciji pod temom „Vizije budućnosti“ slušamo o vizijama budućih gradova, tehnologiji i kreativnim inženjerskim rješenjima koja se mogu koristiti pri projektiranju i gradnji te saznajemo koliko su ista realizirana u Hrvatskoj. Tijekom jednodnevnog seminara svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima istih. U programu se nalazi deset predavanja, a točna agenda nalazi se u privitku.


Na prethodnih deset BUS-eva, ukupno je sudjelovalo preko 1850 studenata i 75 predavača, isključivo vrhunskih profesora i prepoznatih stručnjaka iz raznih tvrtki i institucija, a projekt je kao vrijedan i kvalitetan dosad prepoznalo preko 60 tvrtki.

Sve aktivnosti vezane uz projekt prati na društvenim mrežama Udruge.
Više informacija o seminaru, a uskoro i prijave, na službenoj web stranici https://bus.supeus.hr/   i službenom događaju BUS 2022 | VIZIJE BUDUĆNOSTI | Facebook


Vidimo se 12.3. na FER-u!