Tjedan mozga

Tjedan mozga je manifestacija koju svake godine organiziraju Medicinski fakultet Osijek i SenzOs (Sekcija za neuroznanost Osijek), u suradnji s Odjelom za biologiju, a s ciljem popularizacije neuroznanosti.


Ove godine glavne teme su Okolišni toksini, socijalni mozak te neurogastronomija. 


Od 11. do 17. ožujka, očekuju Vas predavanja otvorena za javnost i radionice u vrtićima i školama te brojni drugi sadržaji, uključujući i dva stručna skupa.


Četvrtak provodimo u kvizaškoj atmosferi na pub kvizu "Kviz Zoon politikon", a Kino Urania pobrinulo se za filmske večeri pa Vas tako svakog dana tijekom Tjedna mozga očekuje filmski program. Dobra zabava uz društvo i glazbu zagarantirani su u petak, na završnom partyju u Bulartu.


Tjedan mozga zatvaramo s našim najmlađim građanima - uz kazališnu predstavu "Tajni vrt" u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u nedjelju. Sve male kreativce pozivamo da nam do petka 15.3. na mail senzosmefos@gmail.com pošalju svoj crtež mozga i osobne podatke (ime i prezime djeteta, ime i prezime roditelja, kontakt telefon roditelja) jer najmaštovitije nagrađujemo ulaznicom za predstavu Tajni vrt. 



Sve detalje možete pronaći u programu na poveznici: https://linktr.ee/tjedan_mozga_os

te na Facebooku i Instagramu SenzOs-a.

Vidimo se na 23. Tjednu mozga!